Αναρτήθηκε από: internationalaffairs1 | 04/07/2011

ΝΤΕΛΟΡ – «ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» – 3/7/2011

Κύριε Ντελόρ, έχετε απόλυτα δίκιο.Και μάλιστα χώρες με ένα επίπεδο υποτίθεται.Δεν πειράζει όμως.Οι έλληνες δεν είναι λαός που γεννήθηκε χθές, ούτε πρόκειται ν΄αφανιστούν από την ιστορία αύριο.

Ολα καταγράφονται, και μόλις τελειώσει αυτή η περιπέτεια στην οποία μας οδήγησε η κομματοκρατία, σε δέκα χρόνια, σε είκοσι χρόνια,σε τριάντα χρόνια, οι έλληνες θ΄απαντήσουν κατάλληλα στην ύβρη αυτών των νέων λαών.
Να ξέρετε πάντως,ότι ακόμα κι΄όταν μας υβρίζουν, δίχως να το ξέρουν και να το θέλουν, μας κάνουν καλό.Μας πεισμώνουν ν΄απαλλαγούμε το συντομότερο δυνατόν από το καθεστώς της κομματοκρατίας που οδήγησε την χώρα στην καταστροφή μετά από 35 χρόνια εγκληματικής διακυβέρνησης.
Μας πεισμώνουν να ξαναβρούμε τον εαυτό μας το συντομότερο δυνατόν ώστε να σώσουμε την Ευρώπη από την παρακμή της.Διότι μήν έχετε την ψευδαίσθηση ότι η Ελλάδα παρακμάζει.Η Ελλάδα πληρώνει σήμερα τα εγκλήματα της κομματοκρατίας στην οποία ανέθεσε την διακυβέρνηση της χώρας.Ενας λαός με αξίες δεν παρακμάζει.Βιώνει απλά μερικές φορές ιστορικά στραβοπατήματα.
Αντίθετα, οι λαοί της Ευρώπης παρακμάζουν, διότι δεν έχουν αξίες.Μπορεί να σας φαίνεται παράδοξο, αλλά μόνο η χρεοκοπημένη σήμερα Ελλάδα, μπορεί να σώσει την Ευρώπη μόλις ξαναβρεί τον εαυτό της.

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15207579,00.html

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες